Beoordeeld met een
9,9
Bekend van:

Klanten reacties

Wij worden beoordeeld met een 9,9 uit de 10 gebaseerd op reacties van klanten.

Ik zet me volledig in voor mijn studenten, ik begeleid ze met de best mogelijke informatie en sta altijd voor ze klaar. Mijn doel is dan ook om de beste coach te zijn en de beste opleiding te hebben die er beschikbaar is.

Hier werk ik zeer hard aan, en ik zal altijd het nodige doen om mijn service te verbeteren. 

Ik krijg vaker ook een beoordeling binnen, dit is interessant voor jou want hieraan kun je zien wat anderen mensen nou echt van mijn begeleiding vinden.

Ik hoop dat dit jou verder helpt om de knoop door te hakken, zodat ik jou ook kan gaan helpen om het volgende level te bereiken.

Succes! Huub

Een beoordeling schrijven kan op de volgende pagina's Facebook Google Facebook
Rick Noorlander RTL Z 10 / 10

Next Level Opleidingen is dé plek om te starten met verkopen via Amazon in Nederland. Goed verhaal, Huub was zeker van toegevoegde waarde in de Corona Solutions uitzending van Next Level op RTL Z! Duidelijk en betrouwbaar.

Antoine vd Kruys Cross Internet 10 / 10

Zeer tevreden! Ons internetbureau heeft meerdere e-commerce klanten die graag gebruik wilden gaan maken van Amazon Nederland. Via de training van Huub waren ik en enkele teamleden binnen enkele uren helemaal op de hoogte. Aanvullend hebben we een persoonlijke sessie met hem ingepland. We kregen goed onderbouwd en direct toepasbaar advies gericht op de betreffende klantcases.

Oscar De Jong 10 / 10

Ben je van mening bent dat jij niet lekker in je vel zit in het reguliere onderwijssysteem of een andere carrière voor ogen hebt dan een standaard 9-tot-5 baan? Beloof jezelf dan alsjeblieft dat je Nextlevelopleidingen.nl van Huub Knapen een kans geeft. Dit heeft mijn leven oprecht een 180 graden draai gegeven. Ik ben Huub hier eeuwig dankbaar voor! ❤️

Matthijs Groenevelt 10 / 10

Cursus van Huub gekocht, heeft me veel inzicht gegeven in de Amazon markt. Voor een hele goede prijs heel veel informatie en persoonlijke hulp! Amazon is best een lastig platform om op te verkopen, maar dankzij Huub zijn hulp/cursus wordt dit een stuk eenvoudiger gemaakt. Heb eerder andere cursussen gekocht voor meer dan duizend euro die gewoon niet werkte, en dit is de beste investering in 1,5 jaar en dat voor zo’n prijs!

Nikki Koppedraaijer 10 / 10

Dag 1 van de corona crisis begonnen met deze opleiding. En ik ben heel erg enthousiast geworden. In 2 weken tijd alle video's gezien en meteen kunnen starten. De community erom heen is ook erg prettig, heb je vragen? binnen no time heb je een antwoord en kan je weer verder. De live calls zijn leuk en zeer informatief, kortom. Heb je interesse in een e-commerce opleiding, dan is Huub Knapen je man.
Heb je vragen over deze cursus mag je mij ook PM'en geen probleem.

Dirk-Jan De Viet 10 / 10

Ik heb een issue gehad met het activeren van mijn Amazon-account. Huub heeft wat extra stappen gezet om het weer actief te krijgen. Hij weet goed de weg binnen Amazon en heeft aan het juiste touwtje getrokken om het probleem op te lossen. De training is uitgebreid en op zijn 'no nonsense'-manier geeft Huub alle informatie die je nodig hebt om te starten met verkopen op Amazon. Heb je toch nog een vraag? Dan krijg je een antwoord binnen de community. Een aanrader!

Mitchell van den Oetelaar 10 / 10

Heel blij met de aanschaf van de cursus van Huub Knapen. Het is goed en zorgvuldig uitgelegd, ben er nu 1 week mee bezig en alle aangevraagde documenten zitten al in de molen dus zsm verkopen op Amazon. Super cursus!

Jorrick Wieten Online Domineren 10 / 10

Huub is dé Amazon expert van Nederland. Altijd straight to the point en weet waar hij over praat. Zijn kennis en ervaringen helpen zichzelf en anderen in zijn cursus enorm met het opbouwen van een winstgevende online business. Keep up the good work!

Robin Keijzer 10 / 10

Ik kreeg een advertentie van Huub op Instagram te zien, op dat moment was ik bezig met een cursus over hoe je op bol kunt verkopen, maar dat werkte niet. De informatie die Huub deelt en de manier waarop hij het uitlegt spreekt mij enorm aan. Ik ben nog niet door alle stof heen, maar het beloofd wat.

Leonora Batakovic 10 / 10

Alle vragen en overige berichtjes worden altijd snel en volledig beantwoord. Goede uitleg en denkt met zijn leerlingen mee

Giorgio Fae 10 / 10

Ik heb nu een aantal keer contact gehad met Huub en hij laat echt zien verstand van zake te hebben wat betreft Amazon en ondernemerschap. Top!

Jan damen 10 / 10

Duidelijke informatie zoals staat beschreven. Ook worden mijn vragen altijd snel beantwoord. Zeker een aanrader!

Loedwig Claessens 10 / 10

Uitstekende cursus gehad. Leerzame en duidelijke uitleg met handige tips en bruikbare adviezen. Ga zo door! 

Rob Knops Hulpmiddelwereld 10 / 10

Pakt snel dingen op en geeft een goed advies

Gertjan Veneman 10 / 10

proactief en weet waar hij over praat.

Dennis Bruins 10 / 10
Guido Hoen 10 / 10
Bryan Wittendorp 8 / 10
+31 495 794056
info@nextlevelopleidingen.nl